12 juli 2011

een vierkante meter

één vierkante meter tuin, meer te zien dan ooit gedacht

9 opmerkingen:

Nieske zei

Ja idd niet veel tuin voor nodig, ligt eraan wat erin staat.
Bij jou dus iets lekkers...
mooie macro's hoor...

Nieske

Herman versteeg zei

geweldige macro's voor iemand die pas begint erg mooi.

groetjes Herman,

Just Who I Am zei

Ik kom via Yolanda's blog even kijken .Wat een schitterende foto's .Ben bijna een beetje jaloers op zoveel moois.Ik kom zeker vaker kijken hier .
Hartelijke groet Elisabeth

marja zei

o wat een prachtige foto's heb je gemaakt!!!!!!!
complimenten hoor!!!!

gr. marja

Musje zei

Via je lief kom ik even op je blog kijken,ik vind je foto`s waanzinnig mooi,je ziet ieder detail en de kleuren zo scherp,knap als je zo kunt fotograferen,ik wens je een fijne avond,vriendelijke groet Joke.

AWD-daytona zei

Mooie serie en goed dat je de oude hobby weer hebt opgepakt.
Prima belichting en composities!

Groet,
Peter en Janny

Marco Alpha zei

Hoi,
Wat een prachtige opnames. Bij de onderste vind ik de lila kleuren echt fantastisch en ook de bij staat er haarscherp op. Leuk dat je dochter Marline je weer zo enthousiast heeft gemaakt voor het fotograferen. Veel plezier en ik hoop nog veel van je te zien.

Groetjes, Marco

Joop Zand zei

Prachtige macro's met mooi licht en prima kleuren.

Stef van Oosterhout zei

Prachtig allemaal, die 2e vind ik het mooist, je ziet echt dat het beestje in actie is!

wilt u ook eens op mijn foto's reageren?

Gr. stef